PIZZERIA ITALIANO VERO MARUM

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 25 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Italiano Vero Marum. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 8:12 Enorm asociale meneer aan de telefoon gehad waar ik amper iets van verstond. Klonk erg geirriteerd en zei niet eens doei/goedenavond.
27 mei 2024 om 16:36 Goed eten en top service.
16 mei 2024 om 0:06 Jammer, de kapsalon kwam zonder sla. Hopelijk volgende keer beter..
15 mei 2024 om 19:50 De pasta was heerlijk en de bezorger vriendelijk. Voor herhaling vatbaar!
14 mei 2024 om 14:11 kindermenu. slap patat zonder saus(moest wel) kip nuggets vet droog eruit... pizza niet gaar, smerig en slof...vispizza niet gaar, smerig, slof en bep. vis rauw. 2 stukjes van beide pizza en meteen de prullenbak in. Walgelijk
3 mei 2024 om 21:02 Ik dacht ik probeer een keer bij Italiano Vero ipv bij Milano maar pizza is mij niet bevallen. Zag er NIET smakelijk en aantrekkelijk uit. Heb één pizza punt gehad maar niet helemaal genuttigd, meteen de container in. Niet voor herhaling vatbaar!
11 apr 2024 om 7:35 Eten was erg lekker! Zeker voor herhaling vatbaar. Leuke en vriendelijke bezorger
9 apr 2024 om 1:47 Met 20 minuten werd mijn bestelling geleverd, spaghetti,pizza en kapsalon. Top...........
5 apr 2024 om 10:06 Snelle bezorging en top pizza.
29 mrt 2024 om 11:29 Eten was zeker niet goed gaar en ook niet lekker! Bezorgtijd wel oké door grote bestelling. Maar de bezorger kan niet een met Google Maps werken en als je ze belt versta je ze niet eens omdat ze niet een Engels en Nederlands kunnen! 1 keer nooit weer
9 mrt 2024 om 20:47 Pizza was oké maar niet super gaar. Bezorger was oké, gaf me de pizza aan zonder dat ik uit de jacuzzi moest Duurder wel een gruwelijke tijd
2 mrt 2024 om 20:22 Door de lange bezorgtijd koud, niet te eten! Als je na een dik uur wachten belt, wordt je niet vriendelijk te woord gestaan. Wij bestellen er niet weer!